top of page
Caută

Cine suntem?

Actualizată în: 27 ian. 2023

Galitech este formatul rezultat din unirea cunoștințelor și experiențelor noastre din avicultură.

Am făcut acest lucru pentru a încerca să oferim avicultorilor cea mai bună experiență în ceea ce privește găsirea celor mai bune soluții tehnologice pentru fermele lor, cel mai bun montaj și cel mai bun suport ulterior.




Robert Bogdan

Am absolvit Facultatea de Zootehnie în 2009 în cadrul USAMV București și am intrat în contact cu fermierii încă din băncile facultății, activând în domeniul comerțului de material biologic avicol și transferul de cunoștințe dinspre furnizori și fermieri. Din 2017, profitând de cunoștințele acumulate, am început să lucrez pe cont propriu în domeniul echipării fermelor avicole.











Alin Voicu

Sunt absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare în cadrul Universității Transilvania din Brasov în anul 2006, dar am început să lucrez ca supervizor tehnic pentru o compania Schulz (Germania) încă din anul 2001. In 2008 am trecut în proiectarea soluțiilor tehnice pentru ferme, iar din 2011 am început și vânzările.

M-am specializat în configurarea sistemelor de climatizare în halele zootehnice, programarea și controlul tuturor echipamentelor de hală.









Sorin Comănici

Am absolvit Facultatea de Științe și Litere, secția Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați, promoția 1996.

În anul 2001 am început să montez și să execut mentenanța echipamentelor în ferme zootehnice prin diverse țări europene și în Romania.

În momentul de față dețin o echipa de 15 angajați cu experiență.





bottom of page