top of page
Caută

Ce ne propunem?

Industria avicolă este un domeniu vast ce presupune multă atenție la detalii. Avicultura este în continuă transformare și adaptare fie la cerințele consumatorului, fie la conjuncturi economice, fie la legislații sau contexte geo-politice noi. În mijlocul acestei păduri de variabile se găsește fermierul și nevoile fermei sale, nevoia de optimizare pentru a face față tuturor provocărilor.

Activitatea de producție presupune la rândul ei o serie de elemente ce trebuie corelate zilnic pentru un rezultat satisfăcător, atât pentru fermier cât și pentru pasăre.

Performanța în zootehnie este definită frecvent prin zicală "Casă, masă, rasă", fiind cu adevărat dependentă de calitatea acestor trei termeni.


Noi ne propunem să fim alături de avicultor și să-l ajutăm în conceperea componentei "casă", echiparea acesteia, asigurarea bunei funcționări, transferarea informațiilor corecte și managementul păsărilor cu ajutorul echipamentelor furnizate.

Dorim să facem toate acestea în spiritul sustenabilității activității de producție, cu constantă atenție la calitatea produselor furnizate de noi, dar și cu atenție sporită la calitatea produselor rezultate din activitatea de producție a fermei.


Credem că deciziile cele mai bune nu sunt mereu cele mai ușor de luat, respectiv cele mai bune soluții nu sunt mereu și cele mai ușor de implementat.


Vom căuta în permanență echilibrul, pentru că echilibrul este la mijloc!

bottom of page