top of page

Masinile PSPC

Seria mașinilor Prinzen PSPC duce automatizarea manipulării ouălor de incubație cu un pas mai departe.

Seria mașinilor Prinzen PSPC duce automatizarea setarii ouălor pentru incubație cu un pas mai departe, plasând ouăle de incubație direct pe sitele de incubație, cu vârful ascuțit în jos, cu o precizie de neegalat.


Operare ușoară

Tăvile sunt alimentate automat și aduse în poziție. Sistemul de transfer de ouă Prinzen ridică și așează ușor ouăle pe tăvi. Mașinile PSPC au o capacitate de până la 22.000 de ouă pe oră, în funcție de tipul de tavă de fixare. Acest lucru vă permite să reduceți timpul de muncă, menținând în același timp calitatea ouălor. Aparatul compact oferă o imagine de ansamblu bună, permițându-vă să observați ouăle pe tot parcursul procesului. Mașinile sunt ușor de operat. Construcția din oțel inoxidabil și accesibilitatea la service fac curățarea rapidă și ușoară.


Există două tipuri de așezare a ouălor direct pe tăvile de fixare, PSPC 5 și PSPC 7. PSPC 5 se fixează pe tăvi cu o matrice dreptunghiulară. PSPC 7 vă oferă și mai multă flexibilitate în manipularea tăvilor matrice dreptunghiulare și offset (hexagonale), ceea ce îl face unic în felul său. Ambele tipuri de mașini procesează, de asemenea, carton cu 30 de celule și tăvi din plastic.
bottom of page