top of page

Stivuitoare cofraje

Pentru a automatiza și mai mult procesul de ambalare a ouălor.

Pentru a automatiza și mai mult procesul de ambalare a ouălor, cofrajele pot fi stivuite cu stivuitoarele noastre semi și complet automate.


Easystack

Easystack este un stivuitor semi-automat cu o capacitate de 18.000 de ouă pe oră ce maximizează capacitatea mașinilor PSPC. Acest stivuitor este poziționat la capătul transportorului de ieșire, pentru a profita la maximum de spațiul adesea limitat.


Ergostack 70

Ergostack 70 este un stivuitor semi-automat care maximizează capacitatea de procesare a mașinii Prinzen 70. Unitatea stivuiește până la 6 cofraje înălțime, stiva standard de 180 de ouă. Unitatea gestionează cele mai comune tipuri de cofraje cu 30 de celule, de plastic și hârtie (fibră turnată). Dimensiunile compacte se potrivesc perfect în spațiul de lucru adesea limitat. Finisajul durabil și igienic din inoxl și construcția ergonomică măresc ușurința de utilizare pentru operator.


Opțional, se poate atașa o bandă de evacuare a stivei ce transformă Ergostack 70 într-un stivuitor de cograje complet automat. Acest lucru deschide calea pentru automatizări suplimentare, cum ar fi paletizarea complet automată.


PS4 Traystacker

Stivuitorul complet automat PS4 este un instrument de economisire a forței de muncă. Are o capacitate de 40.000 de ouă pe oră, stivuind până la 6 cofraje. Construcția compactă și flexibilă permite economisirea spațiului.Brochure-Layers-PRI-EN
.pdf
Download PDF • 5.65MB

bottom of page