top of page

Speedpack

Nivel ridicat de automatizare și fiabilitate în ambalare.

Mașina Speedpack manipulează și ambalează ouăle rapid, dar cu grijă, pe cofraje cu 30 de celule. Datorită construcției compacte a mașinii, veți aprecia în mod deosebit prezentarea completă a întregului proces de ambalare a ouălor. Vă va permite să petreceți mai mult timp verificând calitatea ouălor. Investiție inteligentă

Speedpack 110 are o capacitate de ambalare de 40.000 de ouă pe oră. Oferă cea mai mare capacitate pe metru pătrat de amprentă disponibilă pe piață. Mașinile Prinzen sunt construite cu materiale de înaltă calitate pentru a asigura o durată lungă de viață.


La nivel mondial, mașinile Prinzen procesează peste 1 miliard de ouă în fiecare zi. Mașina Speedpack conține doar trei puncte de transfer care asigură o manipulare optimă a ouălor.


Pentru a răspunde cererii de capacități mai mari, Prinzen oferă Speedpack 220, care atinge capacitatea de 80.000 de ouă pe oră. Sunt disponibile mai multe configurații pentru potrivirea în spațiile destinate ambalării ouălor.


Nivelul ridicat de automatizare și fiabilitate creează condițiile potrivite pentru un proces de ambalare perfect.MODEL 3D


Brochure-Layers-PRI-EN
.pdf
Download PDF • 5.65MB

bottom of page