top of page

Voliera Bolegg Gallery

Un sistem de volieră multi-etajat ce stimulează comportamentul natural al păsărilor pentru performanțe optime.

Voliera Bolegg Gallery este un sistem de volieră multi-etajat, care combină ușurința de utilizare cu o construcție inteligentă și economică. În timp ce păsările își pot urma comportamentul natural, generând performanțe optime de producție, această soluție vă permite să colectați ouăle într-un mod eficient, păstrând calitatea oului.


În inima volierei Bolegg Gallery veți găsi cuibarul Vencomatic. Acest cuibar se bazează pe inovațiile Vencomatic, cum ar sunt covorașul de cauciuc Vencomat, podeaua basculantă și banda de ouă ce poate fi extinsă cu conveiorul de ouă Vencobelt. Inovații care fac diferența asigurând o calitate remarcabilă a ouălor. Construcția covorașului Vencomat asigură un contact minim cu ouăle. Unghiul perfect al podelei cuibarului, facilitează rostogolirea ușoară a ouălor, imediat după ouat, protejându-le de deteriorare.


Toate configurațiile volierei Bolegg Gallery sunt echipate cu benzi de ouă, permițând colectarea automată a tuturor ouălor. Mecanismul de închidere al cuibarelor prin ridicarea podelelor previne murdărirea cuibarelor pe timp de noapte, respectiv facilitează curățirea covorașului. Sistemul oferă un mediu igienic prin combinația dintre cuibar și podeaua din plasă de sârmă.


Folosind spațiul vertical, voliera Bolegg Gallery crește numărul de animale pe m2 de suprafață utilă. Structura sa deschisă permite o inspecție ușoară, pereții din spatele cuibarelor pot fi ridicați pentru inspecție cu un troliu, iar conceptul de copac oferă o vedere de ansamblu bună și acces la toate nivelurile. Această construcție combinată cu operarea ușoară face din voliera Bolegg Gallery un sistem de exploatare a găinilor ouătoare ușor de gestionat.


Toate sistemele sunt iluminate cu LED-uri.

Product -leaflet-Bolegg-Gallery-EN
.pdf
Download PDF • 347KB

bottom of page