top of page

Încălzire și răcire

Păsările vor continua să crească chiar și în condiții extreme de temperatură exterioară.

În diferitele momente ale zilei sau ale vieții animalelor, sistemul de ventilație MTT trebuie să fie sprijinit de un sistem de încălzire sau de răcire.


GREENLINE PAD COOLING

Riscul de stres termic crește odată cu temperaturile exterioare ridicate. Stresul termic apare atunci când temperaturile ridicate și umiditatea crescută împiedică un animal să-și regleze temperatura proprie. Acest lucru are un impact asupra sănătății animalelor. Un sistem de răcire eficient previne stresul termic și se asigură că animalele vor continua să crească chiar și în condiții extreme de temperatură exterioară.


  • Capacitate de răcire controlabilă

  • Durată lungă de funcționare

  • Instalare simplă


Pentru demarajul loturilor de păsări sau menținerea unei temperaturi optime, suflante cu aer cald sunt o soluție consacrată, existând posibilitatea alimentării cu gaz natural, GPL, motorină sau apă caldă, cu ardere deschisă sau închisă.

Componentele de înaltă calitate și designul robust din oțel inoxidabil fac ca încălzitoarele să fie ideale pentru utilizarea în creșterea intensivă a animalelor, capacitățile de încălzire variind între 14 și 120 kW, cu jet de aer de la 10 la 50 de metri.

Pentru distribuția corectă a aerului încălzit prin hală se vor folosi ventilatoare de recirculare.




Pad Cooling Factsheet GB
.pdf
Download PDF • 1.08MB

bottom of page