top of page

ECO Unit 200

Controlați pe deplin clima din hala dumneavoastră de păsări în toate condițiile meteorologice.

Recuperatorul de căldură ECO Unit vă permite să controlați pe deplin clima din hala dumneavoastră de păsări în toate condițiile meteorologice, cu o utilizare minimă da energiei. Recuperatorul de căldură încălzește aerul proaspăt din exterior cu ajutorul aerului cald preluat din interiorul halei.


Soluție climatică completă

Cu ajutorul ECO Unit realizați un climat perfect și constant în hală, așternut mai bun și emisii scăzute de amoniac.


Alături de eficiența termică ridicată a recuperatorului de căldură de până la 80%, utilizarea aerului preîncălzit este optimizată și mai mult prin sistemul de distribuție a acestuia prin hală. Software-ul inteligent guvernează această tehnologie și a fost dezvoltat pe baza unei înțelegeri aprofundate a controlului climatului în adăposturile de păsări. Prin urmare, obținem maximul din echipamentele noastre, ceea ce duce la economii substanțiale în costurile de încălzire și o reducere a emisiilor de CO2.


ÎNCĂLZIRE

ECO Unit poate fi folosită și ca sistem complet de încălzire prin extinderea cu un modul de încălzire. Acest încălzitor în combinație cu recircularea aerului vă va permite să controlați temperatura din interiorul halelor de păsări, indiferent de condițiile meteorologice. Încălzitorul este integrat în unitatea și, prin urmare, nu mai este nevoie de încălzitoare în interiorul halei. De asemenea, acesta se asigură că nicio emisie de CO2, provenită din arderi, nu pătrunde în hală. Această soluție climatică completă permite crearea unor condiții climatice perfecte și constante pentru performanțe optime de creștere.


  • Fără emisii de CO2 în hală.

  • Umiditate redusă.

  • Mediu optim pentru păsări și oameni.

  • Performanță de creștere îmbunătățită.

  • Acces usor pentru curățare.


RĂCIRE

Unitatea ECO poate răci aerul admis în hală în în sezoanele calde. Principiul utilizat pentru aceasta este „răcirea indirectă prin evaporare”. Instalația de spălare a unității umezește elemenții de transfer termic, ceea ce duce la răcirea aerului ce întră în hală, însă fără a-l umidifica. Acest lucru poate duce la răcire până la 12 grade.


CURĂȚARE

Unitatea ECO poate fi echipată cu un sistem automat de curățare, același sistem ca și sistemul de răcire. Praful care rămâne în unitate este evacuat prin intermediul unei instalații de spălare incorporată, astfel unitatea este menținută curată și transferul termic este optima. Condensul care se formează în ECO Unit este stocat si refolosit pentru spalare, ceea ce menține consumul de apă la un nivel minim.


Product-leaflet-ECO-Unit-EN
.pdf
Download PDF • 993KB

bottom of page