top of page

Clima+ 200

Controlați pe deplin clima din hala dumneavoastră de păsări în toate condițiile meteorologice.

Recuperatorul de căldură CLIMA+ 200 vă permite să controlați pe deplin clima din hala dumneavoastră de păsări în toate condițiile meteorologice, cu o utilizare minimă da energiei.


Alături de eficiența termică ridicată a recuperatorului de căldură de până la 80%, utilizarea aerului preîncălzit este optimizată și mai mult prin sistemul de distribuție a acestuia prin hală. Software-ul inteligent guvernează această tehnologie și a fost dezvoltat pe baza unei înțelegeri aprofundate a controlului climatului în adăposturile de păsări. Prin urmare, obținem maximul din echipamentele noastre, ceea ce duce la economii substanțiale în costurile de încălzire și o reducere a emisiilor de CO2.


Cu ajutorul Clima+ 200 realizați un climat perfect și constant în hală, așternut mai bun și emisii scăzute de amoniac.


Sistemul Louvre

Sistemul Louvre face parte din Clima⁺ 200, fiind sistemul de admitere și distribuire a aerului preîncălzit în hală. Aerul cald este proiectat spre coama acoperișului, unde este prins în folia de captare. De aici ventilatoarele de recirculare răspândesc aerul în toata hala. Acest lucru asigură o temperatură și o climă uniformă în întreaga hală.


Sistem complet de încalzire

Clima⁺ 200 poate fi folosit și ca sistem unic de încălzire prin extinderea acestuia cu un modul de încălzire. Acest încălzitor în combinație cu recircularea aerului vă permite să controlați temperatura din interiorul halei, indiferent de condițiile meteorologice. Încălzitorul este integrat în Clima⁺ 200 și astfel nu mai este nevoie de încălzitoare în interiorul halei. De asemenea, acesta se asigură că nicio emisie de CO2, provenită din arderi, nu pătrunde în hală. Această soluție climatică completă permite crearea unor condiții climatice perfecte și constante pentru performanțe optime de creștere.


  • Fără emisii de CO2 în hală.

  • Umiditate redusă.

  • Mediu optim pentru păsări și oameni.

  • Performanță de creștere îmbunătățită.

  • Acces usor pentru curățare.bottom of page