top of page

Voliera reproducători

Veranda Breeder este un sistem cu mai multe niveluri de creștere a reproducătorilor, special conceput pentru reproducătorii din rase grele și ouătoare.

Sistemul oferă păsărilor un mediu optim pentru performanțe maxime, oferind în cele din urmă o producție eficientă de ouă pentru incubație de înaltă calitate. Voliera Veranda Breeder este instrumentul suprem pentru pentru crescătorii de astfel de păsări.


Clima perfectă în hală

Cocoșii și femelele sunt crescute în grupuri, împreună, pe un pat de plastic confortabil, facilitând fertilitatea naturală. Deoarece dejecțiile sunt uscate în mod constant prin ventilare și îndepărtate frecvent din hală, climatul din hală este perfect. Aerul proaspăt aduce beneficii găinilor și cocoșilor, precum și angajaților din hală. Păsările au acces la o zonă de scormonit, iar sistemul respectă pe deplin standardele europene pentru bunăstarea animalelor.


Cuibarul este proiectat folosind inovațiile inteligente Vencomatic, inclusiv covorașul de cauciuc Vencomat, podeaua basculabilă și banda de ouă, care poate fi extinsă cu conveierul Vencobelt și paturile de plastic Vencoslat. Cu aceste inovații, ouăle pentru incubație sunt colectate în stare perfectă.

bottom of page